Cursa el 16/09/2017 Compte enrere

dies
0
-12
-4
hores
-2
0
minuts
-4
-9
segons
-1
-9

Presentació5/10 Milles. Ciutat de Maó

La 5/10 milles Ciutat de Maó és més que una prova esportiva, és una cursa a través de la història el qual el recorregut tindrà lloc a través del patrimoni històric i natural de l'illa de Menorca, Reserva de la Biosfera.

El naixement de la 5/10 milles Ciutat de Maó vol ser una picada d'ullet a la tradició britànica que ha format part d'aquest territori, en presentar-se de manera inèdita en milles, mesura de longitud anglesa, i no en quilòmetres com és habitual. I és que durant més de cent anys, Menorca va pertànyer a la corona britànica i com a conseqüència d'aquesta influència, van quedar per sempre establerts uns llaços estrets a través de la cultura, l'arquitectura, la gastronomia o fins i tot el llenguatge (hi ha paraules d'origen anglès incorporades al menorquí).

La segona edició, de la mateixa manera que la primera, tindrà com a protagonista el port de Maó, el port natural més gran de la Mediterrània, la Fortalesa de La Mola o la Base Naval, tornarà a obrir les portes per recórrer-fins a l'Illa Pinto. Amb arribada al  cor del port, el vencedor i vencedora absoluts obtindran com a recompensa un dels tresors més genuïns d'aquesta terra, un lot de Formatge de Maó de deu o cinc quilos, en funció de la carrera que hagin disputat.

port-maoImatge cedida per "Fundació Foment del Turisme de Menorca".

Últimes notíciesi novetats

  • Bampton & Bampton guanyen a Maó
    Les menorquines Maria Pallicer i Júlia Rita triomfen en dones Alexander Bampton (00:54:36) i Heath Bampton (00:30:09), respectivament, han guanyat aquest dissabte la segona edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó, disputada al port de la capital menorquina. En dones, Maria Pallicer (01:04:36), de Ferreries, va ser la guanyadora a la distància de 10 Milles i Júlia…
  • Comunicat Oficial Policia Municipal de Maó
    Descarregar pdf per veure les vies afectades a la circulació durant la 10/5 Milles Ciutat de Maó. Veure i descarregar comunicat.
  • Recollida de dorsals i bossa de regals
    Les persones que s’hagin inscrit correctament a la Carrera 10/5 Milles Ciutat de Maó podran recollir el seu dorsal tant la tarda del divendres, 15 de setembre com durant tot el matí del dissabte, 16 de setembre. El punt de recollida serà l’Estació Marítima, on a través de l’acreditació corresponent, es podrà recollir el número de dorsal amb…

Proveïdors Oficials

Patrocinadors i Col·laboradors

 


Organitza DYNAMIC MENORCA, S.L.

dynamic_menorca

Avd. Josep A. Clavé, 28 1º
07702 Mahón. Menorca
T. 971 200 004 · info@unisportconsulting.com
www.dynamicmenorca.com